Ben Tiggelaar

Bestseller auteur, columnist, trainer

Dr. Ben Tiggelaar is één van Nederlands meest gevraagde trainers op het gebied van leiderschap en verandering. Vanaf 2000 veroverde hij met maar liefst zeven boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Zijn boek 'Dromen Durven Doen' verkocht zelfs meer dan 360.000 exemplaren: uniek voor een managementboek! Ook zijn columns in NRC worden veel gelezen en hoog gewaardeerd.

Ben Tiggelaar weet waarover hij praat
Ben studeert al meer dan 25 jaar op de onderwerpen leiderschap en verandering. Voor zijn bekende 'in één dag'-seminars vatte hij met zijn team duizenden pagina's samen van de belangrijkste managementauteurs en onderzoekers. Met veel van hen werkte hij persoonlijk samen. Daarnaast is hij visiting professor aan IE Business School, door de Financial Times uitgeroepen tot een van de top-10 business schools in de wereld. Alle kennis die hij vergaart, maakt Ben op een plezierige en praktische manier toegankelijk.

Seminar = inhoud + impact
Ben baart opzien met sprankelende seminars waarin hij hij ‘inhoud’ en ‘vorm’ op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor je toch 8 uur lang op het puntje van je stoel zit.

Is dit ook iets voor u?’